Viktigt! DNHL spelen i Finland

Hej Jag hade kontakt med Ville Hautala och han har en farhåga och kom med önskemål om ni kan skicka ut ett förtydligande. Villes önskemål är att detta förtydligande skulle spridas bland de anmälda och bland dem som kanske har tänkt att vara med. Här nedanför kan ni läsa min översättning av Villes text.  
  1. Anmälan till arrangemanget, alla som kommer ska anmälas (sista anmälan var 2018-01-31) OM anmälan inte är gjort än ska det göras omgående via följande länkhttps://www.lyyti.fi/reg/Registration_for_De_Nordiska_sjukhusspelen_DNHL_14176_2018_8985

Den här anmälan ska göras förenings-/organisations-/sjukhusvis och är till själva arrangemanget DNHL spelen. Avgiften är 193 euro/deltagare och Vierumäki skickar fakturan under februari månad. Avgiften inkluderar:

ARRANGEMENT FEE 193€/person

Including

- Event organization and management, competition office (Vierumäki Resort Hotel lobby)

- Free entrance to Vierumäki swimming hall 15th and 16th of June

- Gift for participants

- Welcome party on June 14th (Ballroom), light buffet, drink coupon and Lahti city hospital BAND

- Closing party on June 16th (Vierumäki Areena), three course dinner, 2 drinks coupon and LIVE band

  1. Anmälan till de olika tävlingsgrenarna (sista anmälan är 2018-03-31) och ska göras via följande länk https://vierumaki.fi/en/dnhl/sport-categories   Observera varje förening/organisation fyller i en grenanmälan på Excel fil som bifogas i anmälan. Till detta har ni tid kvar men några har redan skickat in en anmälan. Fakturering sker under april månad.
  Dokument kan hentes og printes her: Förtydligande om anmälan